EcoRoof

Groene daken

In stedelijke gebieden is vaak weinig ruimte voor groen. Een ideale oplossing is groen op het dak. Een groendak is niet alleen mooi om op uit te kijken. Het biedt ook vele voordelen, zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van biodiversiteit. Niet alleen een Sedumdak kan mooi zijn, wat dacht u van kruiden op uw dak, of vegetatie die speciaal geselecteerd is voor bijen en vlinders? Wij adviseren u graag over de beste toepassing voor uw project.

Een groendak maken is niet moeilijk. Ons makkelijk te volgen stappenplan voor het maken van een groendak laat u in korte tijd genieten van een natuurlijk ogend dak met een prachtige uitstraling. Hiervoor heeft u geen specialistische kennis of vaardigheden nodig. EcoRoof levert kant en klare sedum dakbedekking pakketten zodat u zelf een groendak kunt maken op een eenvoudige manier.

Onze systemen worden compleet aangeleverd en bevatten alle materialen die nodig zijn als u zelf een groendak wilt maken.

Lees hier meer over onze doe het zelf systemen.

 

Waar moet ik op letten als ik zelf een groendak wil maken?

Als u zelf een groendak wilt gaan maken dan heeft u buiten de kant en klare groendak pakketten van EcoRoof geen extra materialen meer nodig. Wel is het verstandig om rekening te houden met de hellingshoek als u een groendak wilt maken op een schuin dak. Als deze een helling heeft tot 25 graden zijn er geen extra voorzieningen nodig. Helt uw dak tussen de 25-35 graden, dan is het aanbrengen van een boeiplank van belang om verschuivingen van de dakbedekking te voorkomen.
Is uw hellende dak nog schuiner maar wilt u wel een groendak maken? Dan is het raadzaam om de cassettes met sedum vast te zetten. Door de sterke helling is het tevens aan te raden om zogenaamde druppelslangen voor extra watertoevoer aan de sedummatten toe te laten voegen door EcoRoof.

kies het perfecte groene dak

Kies het perfecte sedumdak dat bij uw situatie past. Voor en plat of hellend dak, eenvoudig zelf geïnstalleerd of maak gebruik van onze legservice.

Nieuw_sedum_cassette
NIEUW
€13,95
Ecoroof
SedumCassette​
vanaf
€49,50
ecoroof lagen/
rastersysteem
vanaf
€99
ecoroof
legservice