EcoRoof

alles

voor een

groen dak

Bezorgen en afhalen

Standaard tarieven

Transportkosten € 30,00 per bestelling. Bij bestellingen kleiner dan 15 m² vragen wij transportkosten van € 65,- (incl. BTW).
De transportkosten voor leveringen in België en Duitsland zijn op aanvraag. 

Tijdslevering in Nederland

Wilt u zeker zijn dat de bestelling ‘s ochtends voor 12.00 uur bij u wordt afgeleverd, kunt u dit aangeven op de order. De extra kosten hiervoor bedragen € 55,- (incl BTW).

Aanlevering

Alle bestellingen worden aangeleverd op “wegwerp” pallets. De chauffeur zal de pallet uit de vrachtauto laden. U moet zelf de inhoud van de pallet afladen en naar de eindbestemming brengen. Indien u de sedummatten niet binnen 24 uur verwerkt, raden wij u aan deze af te stapelen en uit te leggen. Dit om schade te voorkomen. Een slok water is na het transport altijd welkom voor de planten.

Afhalen

U kunt natuurlijk ook de artikelen zelf komen ophalen tijdens openingstijden. Onze medewerkers zullen je ondersteunen met het inladen van de artikelen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bestellingen vanaf 15 m² kosten € 30,00 om te bezorgen. Bij bestellingen kleiner dan 15 m² vragen wij transportkosten van € 65,- (incl. BTW).
Voor leveringen met een tijdsindicatie van 2 uur wordt € 55,- extra in rekening gebracht.
(hier kunnen geen garanties aan ontleend worden)

Voor bestellingen van enkel toebehoren zoals bijvoorbeeld sedum bemesting wordt er € 7,25 in rekening gebracht per bestelling. Deze worden met PostNL verstuurd.

Tot waar kan de bezorger mijn bestelling afleveren?

Wij bezorgen in heel Nederland, aflevering op de Waddeneilanden is op aanvraag. Tevens kunnen wij op aanvraag het transport naar België of Duitsland verzorgen. Vermeld bij de aanvraag altijd je postcode.

Aflevering van onze complete EcoRoof sedumdak systemen of matten voor in de tuin:
Dit wordt altijd afgeleverd met ‘groot transport’. De pallets worden op de meest dichtstbijzijnde plaats afgeleverd. Dit is altijd in overleg én ter beoordeling door de chauffeur. De chauffeur verplaatst de pallets middels een pompwagen en zal de materialen niet handmatig verplaatsen.

Aflevering van groen dak toebehoren:
Dit wordt meestal afgeleverd met ‘normaal transport’ door PostNL of Ben Becker. De bestelling wordt tot de deur afgeleverd en afgegeven. Indien je niet aanwezig bent wordt de bestelling óf bij de buren aangeboden óf de volgende dag nog een keer aangeboden. Ook kun je middels een track & trace link een nieuwe bezorgafspraak maken.

Op welke dagen worden bestelde producten bezorgd?

Bestellingen van onze EcoRoof sedumdak systemen:
Wij leveren je bestelling normaal gesproken binnen 2 werkdagen tussen dinsdag en vrijdag en 7:00 – 18:00 uur. Op maandagen worden er geen bestellingen afgeleverd. Je kunt gemakkelijk een specifieke leverdag aangeven in ons bestelsysteem.

Voor tijdleveringen met een tijdsindicatie van 2 uur rekenen wij € 55,-. Dit is een service en kunnen geen rechten aan ontleend worden bij vertragingen.

Bestellingen van groen dak toebehoren:
Wij leveren toebehoren zoals sedum bemesting, dakafvoeren, etc. van maandag t/m zaterdag af via PostNL.

Bestellingen vóór 14:00 uur worden de volgende dag afgeleverd door PostNL en Ben Becker. Je krijgt op de dag van aflevering een track & trace mail waarin je je bestelling kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben terwijl de bezorger langskomt?

Aflevering van het EcoRoof sedumdak systeem:
Het makkelijkst is als er iemand aanwezig is op het moment van bezorgen om een locatie aan te wijzen. Indien dit niet het geval is, overleg dan telefonisch met ons of met de chauffeur waar je het gelost wilt hebben.

Aflevering van groen dak toebehoren:
Dit wordt meestal afgeleverd met ‘normaal transport’ door PostNL of Ben Becker. De bestelling wordt tot de deur afgeleverd en afgegeven. Indien je niet aanwezig bent wordt de bestelling óf bij de buren aangeboden óf de volgende dag nog een keer aangeboden. Ook kun je middels een track & trace link een nieuwe bezorgafspraak maken.

Hoe is mijn bestelling verpakt?

Bestellingen van het EcoRoof sedumdak systeem:
Het Sedumdak systeem of sedummatten worden geleverd op blockpallets van 130×110 cm en Europallets 120x80cm. Hier zit geen statiegeld op en kunnen niet retour worden genomen. Je dient de bestelling zelf af te stapelen en er voor te zorgen dat deze op de uiteindelijke verwerkingsplaats komt.

Bestellingen van groen dak toebehoren:
Sedum toebehoren worden doorgaans geleverd in bijvoorbeeld een kartonnen doos of een andere verpakking wat er voor zorgt dat er geen beschadigingen kunnen ontstaan.

Hoe wijzig ik de dag van aflevering?

Bestellingen van groen dak toebehoren:
Groen dak toebehoren worden per pakketdienst geleverd. Mocht je niet aanwezig zijn dan wordt het óf bij de buren afgeleverd óf je kunt een nieuwe aflever dag afspreken met ons of de bezorgdienst.

kies het perfecte groene dak

Kies het perfecte sedumdak dat bij uw situatie past. Voor en plat of hellend dak, eenvoudig zelf geïnstalleerd of maak gebruik van onze legservice.

vanaf

€49,50

EcoRoof
lagen systeem

vanaf

€59,50

ecoroof
raster systeem

vanaf

€99

ecoroof
legservice