EcoRoof

Offerte aanvraag

Een groendak maken is niet moeilijk. Ons makkelijk te volgen stappenplan voor het maken van een groendak laat u in korte tijd genieten van een natuurlijk ogend dak met een prachtige uitstraling. Hiervoor heeft u geen specialistische kennis of vaardigheden nodig. EcoRoof levert kant en klare sedum dakbedekking pakketten zodat u zelf een groendak kunt maken op een eenvoudige manier.

Dak opmeten om een groendak te maken

Als u zelf sedum dakbedekking op uw platte, hellende of golfplaten dak aan wilt gaan leggen, dan volstaat u met het opmeten van de oppervlakte van uw dak. Komt u er toch niet uit? EcoRoof staat graag voor u klaar met advies. Een groendak maken is met onze complete pakketten voor hellende en platte daken voor iedere doe-het-zelver een makkelijk project.

Onze systemen worden compleet aangeleverd en bevatten alle materialen die nodig zijn als u zelf een groendak wilt maken. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld drainagefolie, substraat, sedum matten en het benodigde grind voor het maken van een groendak. Bij hellende daken bevat het kant en klare pakket voor een groendak tevens een vocht-mat om regenwater te kunnen bufferen.